Kaya Grandi
Winkelstraat Kaya Grandi / Hoofdstraat en Harborside Mall   Winkelstraat Kaya Grandi / Hoofdstraat
     

De meeste winkels van Kralendijk bevinden zich in de over het algemeen rustige winkelstraat Kaya Grandi ('hoofdstraat'). Het hele jaar door lopen toeristen de winkels af voor een aantal souvenirs als herinnering. In deze straat zijn een aantal souvenirwinkels die o.a. T-shirts, ansichtkaarten, snorkelspullen en boeken over de onderwaterwereld verkopen.

Vanaf de Kaya Grandi richting de kade is er een nieuw en moderne passage (Harborside Mall). Wandelend door deze passage is er een mooi zicht op de helder blauwe zee. Vanaf het terras kan er, onder het genot van een koele versnapering, genoten worden van dit mooie uitzicht op zee.

 
Winkelstraat Kaya Grandi / Hoofdstraat en Harborside Mall   Harborside Mall
     
De foto toont de Kaya Grandi met rechts op de foto, de passage Harborside Mall. Enkele jaren geleden had het gebouw een zalmroze kleur, tegenwoordig valt het gebouw op door de gebruikte kleuren blauw, rood en geel.   De Harbourside Mall, gelegen tussen de Kaya Grandi en Kaya Craane met uitzicht op de Caribische zee.
     

Naast de Harborside Mall heeft de Kaya Grandi nog een andere mall, nl. de Royal Palm Galeries Mall. Deze bevindt zich aan de andere kant van de winkelstraat. Op een paar meter hoogte is een fraaie muurschildering aangebracht met de bekende dieren van Bonaire (ezel, trupial, lora).
    Muurschilderij van Palm Galeries Mall
     
 

Komende evenementen

vrijdag 10 april 00:00
Goede Vrijdag
maandag 13 april 00:00
Pasen
maandag 27 april 08:00 - 17:00
Koningsdag
donderdag 30 april 08:00 - 17:00
Dia di Rincon
vrijdag 01 mei 00:00
Dag van de Arbeid
vrijdag 01 mei 00:00
Labor Day

Twitter

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.